Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

TOĞURLU: ‘BANA OY VERENİNDE VERMEYENİNDE BAŞKANIYIM!

 

31.3.2009 16:32:17

Ve Bize Verilen Onurlu Güveni Boşa Çıkartmayacağız” Seçimi Zaferle Kazanan DTP Silopi Yeni Belediye Başkanı Emin Toğurlu Da, Silopi Newruz Alanında Yapılan Kutlamada Alanı Dolduran Kitleye Bir Konuşma Yaptı. Çiçeği Burnunda Başkan Toğurlu, Yaptığı Konuşmasında Şöyle Dedi; Bütün Güneydoğuda Kürtler, Ak Parti Hükümetine Güzel Bir Ders Verdi.

 

 

G.ŞIRNAKHABER- Kürtlerin verdiği mesaj açıkça Kürt sorununda başbakan Erdoğan’ın samimi olmadığını, Ak Parti hükümetinin Kürtlerin en demokratik taleplerine bile kayıtsız kaldığı, inkar ve imha politikalarına Kürt halkının beklentilerini görmezden gelip devam ettirmiştir. Bu halk, başta Şırnak, Van, Siirt, Diyarbakır, Iğdır, Tunceli, Hakkari ve Batman’da ezici bir çoğunlukla seçimlerde hem hükümete hem de devlete bizde varız diyerek en güzel cevabı vermiştir. Silopi’deki seçimlere gelince, şunu özellikle vurgulamak isterim ki biz ayrım gözetmeden bize oy verene de vermeyene de eşit şekilde hizmeti götüreceğiz. Bizim hiçbir aile ve aşirete farklı bir tavırla gitmemiz beklenmesin, ben bana oy vereninde vermeyeninde başkanıyım, buradan Silopi’deki seçimlerin sağduyulu geçmesine ön ayak olan diğer bütün siyasi partililere o partilerin yöneticilerine de Silopi’yi düşündükleri için harcadıkları cada için kendilerine Partim adına teşekkür ederim.

Bizim davamız asla ailelerle değil bizim meselemiz, Kürt sorununa kayıtsız kalan Ak Parti hükümetidir devletledir. Diğer Silopi’deki partililerde fikrimiz partimiz ayrı da olsa bizim kardeşlerimizdir. Biz Silopi’nin gelişmesi içinde el birliği içerisinde Silopi’nin çıkarlarını ön planda tutarak hareket edeceğiz. şimdiye kadar olduğu gibi kavgacı değil barışçıl olacağız. Demokrasiye inanan bizler halkın verdiği karara saygı duymak durumundayız. Halkımız, Kürt sorununun çözümsüzlüğüne, işsizliğe, göçe,  en önemlisi imha ve inkar politikalarını sürdüren Ak Parti hükümetine anlaşılır bir mesaj ve cevap vermiştir. Bizim DTP olarak, misyonumuz halkımızı kucaklayan barışı isteyen, sosyal dayanışmayı birincil koşul olarak işleyen bir yapı siyasetidir.

Bizim DTP olarak, vizyonumuz, dışlayan değil kucaklayıcı olandır, kaybetmeye değil kazanmaya çalışmaktır. Tekrar vurguluyorum, hepimiz Silopiliyiz hepimiz kardeşiz. Hizmetler bize oy verene de vermeyene aynı şekilde adilce gidecektir. Kimsenin bundan kuşkusu olmasın. Ve halkımızın hizmet beklentisini en iyi şekilde kaldığı yerden devam ederek gerçekleştirmeye tüm gayretimizle özen göstereceğiz. Aynı şekilde, projelerimizde bundan sonrada hız kesmeden kaldığı yerden sürecektir. Bize, tekrar desteklerini esirgemeyen bütün Silopi halkına sonsuz teşekkür ederim. DTP olarak, bu onurlu halkın güvenini Allahın izniyle boşa çıkarmayacağız.

Silopi halkı sistem partilerine bu halkın ulusal çıkarlarını gözetmeden baskıcı yaklaşımlarla savaşı direten yaklaşımlarına en onurlu cevabı bu seçimdeki alınan sonuçlarla bütün güneydoğuda bir kez daha vermiştir. ve artık yeter demiştir.

 

 

 

        

Bu habere 5 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  DTP'li Kışanak neler söyledi? 11.11.2009 11:57:30
  Bülent Arınç'ı utandıran anlar 11.11.2009 11:38:09
  DTP ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ HASİP KAPLAN; “ALNIMIZ AÇIK” 21.7.2009 12:49:42
  DTP'Lİ BAŞKANLAR RANDEVU TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİ 10.7.2009 13:30:00
  DTP İL BAŞKANLIĞINA SELİM BAYAR SEÇİLDİ 29.6.2009 10:05:57

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337958

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber